ג'לי תפוחי אוכמן
Blackberry Apple Jelly לוקח בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-72 מנות. תבלין זה מכיל 174 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -0 גרם שומן למנה. תמורת 72 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו מיץ תפוחים בבקבוק, סוכר, פקטין פירות נוזלי ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מדהים של 27% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ג'לי אספיק , שייק חמאת בוטנים וג'לי , וג'לי פלפל אגס ג'לפניו .
הוראות
בתנור הולנדי מביאים לרתיחה פטל שחור ומים. להפחית את החום; מבשלים במשך 5 דקות. מרפדים מסננת בארבע שכבות של בד גבינה ומניחים מעל קערה.
מניחים תערובת פירות יער במסננת; מכסים בקצוות של בד גבינה.
מניחים לעמוד במשך 30 דקות או עד לסינון, שומרים מיץ וזורקים עיסת.
הסירו והשליכו גבעולים וקצוות פריחה מהתפוחים (אין לחתוך או לגרעין); לחתוך לחתיכות קטנות.
מכניסים לתנור ההולנדי; להוסיף רק מספיק מים לכיסוי. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים 20 דקות או עד שהתפוחים רכים. מסננים דרך מסננת מרופדת בד גבינה, שומרים מיץ ומשליכים את העיסה.
למדוד את מיצי האוכמניות השמורים והתפוחים; לחזור למחבת. במידת הצורך, הוסיפו מים או מיץ תפוחים בבקבוק עד ל-4 כוסות. מערבבים פנימה מיץ לימון, ואז סוכר. מביאים לרתיחה מלאה, תוך ערבוב מתמיד. מערבבים פנימה פקטין; מחזירים לרתיחה מתגלגלת מלאה. מרתיחים במשך דקה, תוך ערבוב מתמיד.
מסירים מהאש; להרחיק קצף. מצקת בזהירות את התערובת החמה לתוך צנצנות חמות מעוקרות של חצי ליטר, משאירים 1/4 אינץ'. מרווח ראש. נגב חישוקים והתאמת מכסים. מעבדים 5 דקות בקופסת מים רותחים.