ג'אלוזי פטל
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך גבינת שמנת, פטל, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו תפוחי אדמה קרמל "גבינת שמנת פטל כוסות פרנץ' טוסט עם סירופ פטל, משמש וגרנולה פטל עם יוגורט דבש פטל, ו לבבות פטל עוגיות קצפת & גבינת שמנת פטל מטבל מרשמלו (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש תנור ל 218°. קו גיליון אפייה עם נייר קלף. בקערה קטנה, להקציף יחד גבינת שמנת, סוכר, ומלח עד חלקה; להפריש. בקערה קטנה נפרדת, לטאטא יחד ביצה עם 1 כפית מים.
רול 1/2 של בצק עלים לתוך 11 על ידי 9 1/2 אינץ מלבן, מיצוב אותו כך הצד הקצר יותר הוא בחלק העליון של סביבת העבודה שלך.
חותכים מלבן ל 3 עמודות אנכיות שוות. מכסים את החצי התחתון של כל מלבן עם כ 1 כף גדושה של תערובת גבינת שמנת לכסות עם פטל. מקפלים את הבצק כדי ליצור כיס ולהשתמש באצבעות שלך כדי crimp ולאטום את הצדדים של הבצק. חתך קווים אופקיים על גבי הבצק, 1/2 אינץ ' זה מזה. השתמש באצבעותיך כדי לפתוח בעדינות חתכים עד מילוי הצצות דרך.
מברשת כל מלבן עם ביצה לשטוף ולמקם על תבנית אפייה. חזור על התהליך עם הבצק שנותר.
אופים מאפים עד הזהב, כ -20 דקות.
להעביר מתלה תיל כדי להתקרר מעט.