המתכון Ciabattan מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מצוין צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 171 קלוריות. אם יש לכם קמח פסטה, קמח לחם, שמרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמו לחם במחיר סביר מאוד. נסו ג'בטהname, ג'בטהname, ו ג'בטהname (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין ספוג, כף קל 1 כוס קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
שלב 1 קמח כוס ו 4 מרכיבים הבאים (1 קמח כוס דרך 1 חבילה של שמרים) בקערה גדולה, ערבוב היטב עם מקצף. כיסוי; צמרמורת 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
כדי להכין בצק, לתת ספוג לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות. כף קלה 3 1/2 כוסות קמח לחם 1/2 כוס קמח סולת לתוך כוסות מדידה יבש, רמה עם סכין.
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
מוסיפים 3 כוסות קמח לחם, 1/2 כוס קמח סולת, 3/4 כוס מים חמים, 1/2 כוס חלב חם, מלח, ו 1 חבילה שמרים ספוג, ומערבבים היטב כדי ליצור בצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלקה וגמיש (כ 8 דקות), ולהוסיף מספיק קמח הלחם שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים. מחלקים בצק לשניים.