קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

ג'בטה קלוי עם שרימפס, טרגון וארוגולה

ג'בטה קלוי עם שרימפס, טרגון וארוגולה
המתכון קלוי Ciabatta עם שרימפס, טרגון וארוגולה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 558 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך ארוגולה, עגבניות שזיפים, שרימפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: ברוסקטה עם שרימפס, טרגון וארוגולה, שרימפס קלוי במחבת עם תפוז, ארוגולה וטרגון, ו פטריות ממולאות בג'בטה קלויה.

הוראות

1
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מסדרים את חצאי הלחם על תבנית אפייה וטפטוף בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
אופים עד אור הזהב, 13 עד 15 דקות. מגניב במשך 2 דקות. לשפשף את הלחם החם עם החלק בצד של השום. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
לחםלחם
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
לציפוי: בעוד הלחם הוא בישול, במחבת גדולה, לחמם את השמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את השום ואת שאלוט ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
שוםשום
6
מפזרים את השרימפס במלח ופלפל ומוסיפים למחבת. מבשלים 3 עד 4 דקות עד רק ורוד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
הסר את השרימפס ללוח חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
באותו מחבת, מוסיפים את העגבניות ואת העונה עם מלח ופלפל. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד העגבניות להתחיל להתרכך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
בינתיים, לחתוך את השרימפס לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
10
להפוך את החום מתחת למחבת גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מוסיפים את היין, באמצעות כף עץ, לגרד את חתיכות השחמה שנצמדים לתחתית המחבת. להרתיח במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
12
מוסיפים את המניה ומרתיחים עד שרוב הנוזל התאדה, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
13
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
מוסיפים את השרימפס, ארוגולה, גבינת מסקרפונה וטרגון ומערבבים עד שהתערובת מוקרמת. מתבלים במלח ופלפל. כפית שרימפס שמנת ורוטב על טוסטים ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
מלח ופלפלמלח ופלפל
טרגוןטרגון
ארוגולהארוגולה
שרימפסשרימפס
רוטברוטב
15
חותכים לפרוסות ומגישים.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Spalletti Chianti D. O. C. G. (). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
מיוצר בעיקר מן הגפנים Sangioveto של האחוזה Poggio Reale, זה יין קלאסי מובנה מראה הערות של אדמה ועור על האף עם גוונים woodsy. הפרי נקי ורך, עם טאנינים עדינים על הגימור.