המתכון קלוי Ciabatta עם שרימפס, טרגון וארוגולה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 558 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך ארוגולה, עגבניות שזיפים, שרימפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: ברוסקטה עם שרימפס, טרגון וארוגולה, שרימפס קלוי במחבת עם תפוז, ארוגולה וטרגון, ו פטריות ממולאות בג'בטה קלויה.
הוראות
1
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מסדרים את חצאי הלחם על תבנית אפייה וטפטוף בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
לחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
אופים עד אור הזהב, 13 עד 15 דקות. מגניב במשך 2 דקות. לשפשף את הלחם החם עם החלק בצד של השום. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שום
לחם
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
לציפוי: בעוד הלחם הוא בישול, במחבת גדולה, לחמם את השמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
לחם
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים את השום ואת שאלוט ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
שום
6
מפזרים את השרימפס במלח ופלפל ומוסיפים למחבת. מבשלים 3 עד 4 דקות עד רק ורוד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שרימפס
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
הסר את השרימפס ללוח חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
8
באותו מחבת, מוסיפים את העגבניות ואת העונה עם מלח ופלפל. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד העגבניות להתחיל להתרכך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עגבנייה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
בינתיים, לחתוך את השרימפס לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
10
להפוך את החום מתחת למחבת גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
מוסיפים את היין, באמצעות כף עץ, לגרד את חתיכות השחמה שנצמדים לתחתית המחבת. להרתיח במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יין
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת
12
מוסיפים את המניה ומרתיחים עד שרוב הנוזל התאדה, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
13
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
14
מוסיפים את השרימפס, ארוגולה, גבינת מסקרפונה וטרגון ומערבבים עד שהתערובת מוקרמת. מתבלים במלח ופלפל. כפית שרימפס שמנת ורוטב על טוסטים ומפזרים מלח ופלפל.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Spalletti Chianti D. O. C. G. (). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.