ג'ונסוןוויל סקילט מק אנד צ' יז וקילבסה
ג'ונסונוויל מחבת מק וגבינה וקילבסה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 602 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. זה הוא מאוד ידידותי לתקציב מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. מתכון זה מ טעם הבית דורש מים, גבינת מונטריי ג'ק, רוטב פלפל וחלב אידוי. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 58%. ג'ונסוןוויל סקילט מק אנד צ' יז וקילבסה, מחבת מק וגבינה וקילבסה, ו קילבסה מק אנד צ'יז דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
במחבת טפלון בגודל 12 אינץ', נקניק חום על אש בינונית-גבוהה למשך 3-5 דקות.
מעבירים למקום ושומרים על חום.
באותה מחבת מביאים לרתיחה מים.
מוסיפים פסטה, מנמיכים את האש, מערבבים לעתים קרובות עד שהפסטה היא אל דנטה, בערך 8-10 דקות. (לא לנקז). ב קטן, לטאטא קורנפלור, חלב רוטב פלפל חריף.
מוסיפים בהדרגה לפסטה; מבשלים ומערבבים עד להסמכה קלה, כ -2 דקות.
מסירים מהאש; מוסיפים גבינות ונקניקים. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וגבינה נמסה.
יין מומלץ: Lambrusco, ריזלינג, Chenin Blanc
למברוסקו, ריזלינג ושנין בלאן הם בחירה מצוינת למקרוני וגבינה. עם מק וגבינה עשירים וגבינים תרצו לנקות את החיך במשהו פריך וחומצי. אנו ממליצים על שנין בלאן, ריזלינג או למברוסקו יבש אם יש לך מצב רוח לאדום. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בקבוק זוהר וינטג ' דום פריניון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 279 דולר.
![דום פריניון בציר זוהר בקבוק]()
דום פריניון בציר זוהר בקבוק
הוא פתיחת זר מורכב ומואר,שילוב של פרחים לבנים, פירות הדר ואבן. ההשפעה הכוללת משופרת על ידי רעננות של אניס ונענע כתוש. הניחוחות הסופיים שמציע היין מתחילים להראות תווים חריפים, עציים וקלויים. לאחר תקופה ארוכה של רתיעה, היין סוף סוף נפתח. יש איזון מלא בין האף לחיך. אופיו הדק, המינימליסטי, הטהור, הגוון והאתלטי מתבטא כעת גם בחום. הפרי בולט וברור. החומציות האופיינית של הבציר משולבת להפליא. ההתמדה שלו היא בעיקר ארומטית, אפורה, מעושנת ומבטיחה מאוד.היין נהנה מדואליות: חום ורעננות, זיווגי בשר ויוד, מבושל וגולמי. תבלינים משפרים ומדגישים את התסיסה של 2008 וצופפים את היין. דום פפריניון אוהב חוויות שובבות: אמנות קולינרית, טקסטורות ועניינים.