ג'ינג'ר אדום מטוגן בטן חזיר עם צ' ילי כבוש
אם יש לך מלאי ירקות, סוכר חום, חומץ, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-25 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו בטן חזיר מטוגנת עם צנוניות כבושות, סו-ויד לחמניות בטן חזיר עם מיונז צמת חזיר ומלפפונים חמוצים מהירים, ו חזיר Chashu (בטן חזיר מטוגן במרינדה עבור Tonkotsu ראמן).
הוראות
לזרוק את החזיר עם סויה 1 כף של יין האורז. השאר עבור 1 hr או, אפילו טוב יותר, לילה במקרר.
מחממים חלק מהנפט בסיר בינוני כבד מבוסס. מחממים את הבשר, בקבוצות, משני הצדדים ומניחים בצד.
מוסיפים קצת יותר שמן ומבשלים את השום, זנגביל וצ ' ילי במשך 2-3 דקות עד הזהב.
יוצקים את החומץ, יין אורז שנותר, סוכר ומניות לתוך המחבת ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את החזיר, ואז להנמיך את החום, לכסות ומבשלים במשך 2 שעות או עד הבשר רך. עבור 30 דקות הסופי, להסיר את המכסה, להגדיל את החום ולתת את הנוזל להפחית עד עבה syrupy.
מגישים מפוזרים עם זרעי שומשום, בצל אביב וצ ' ילי פרוס, עם אורז.