ג'ינג'ר במרינדה בולגוגי בסגנון עוף
ג'ינג'ר במרינדה בולגוגי בסגנון עוף הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 436 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חומץ אורז לא מלוח, זנגביל, שמן שומשום קלוי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: אמנון סיני ברוטב סויה עם זנגביל וצדפות, בקר קוריאני במרינדה (Bulgogi) - גרסת רוטב מיידית, ו בשר בקר קוריאני במרינדה (בולגוגי) - גרסה רוטב טבעי 1.
הוראות
בשקית פלסטיק resealable, לשלב את רוטב הסויה, שמן שומשום, דבש, חומץ, פלפל, בצל ירוק, שום, זנגביל ו 1 כף של זרעי שומשום.
מוסיפים את העוף ופונים למעיל. לאטום את התיק ולשמור בקירור לפחות 2 שעות או עד 4 שעות.
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל. תשמן את הסורגים.
הסר את העוף מן המרינדה מברשת קלות עם שמן. גריל מעל חום מתון, הופך פעם אחת, עד חרוך קל מבושל דרך, 5 דקות.
מפזרים את הנותרים 1 כף של זרעי שומשום, פרוסה דק לשרת.