קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ג'ינג'ר-דובדבן-אגס פריך עם ציפוי שיבולת שועל

ג'ינג'ר-דובדבן-אגס פריך עם ציפוי שיבולת שועל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל זנגביל-דובדבן-אגס פריך עם שיבולת שועל ציפוי. מנה אחת מכילה 456 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו אגוזי מלך, חמאה, אגסים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו ג'ינג'ר תפוח אגס פריך שיבולת שועל אפוי, אגס פריך עם ציפוי Streusel Oat, ו פריך אגס עם ציפוי Amaretti (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 177°. תחתית ריסוס רק של 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה גדולה, תערובת עוגיות במקום.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל בצבעים רצוייםצבעי מאכל בצבעים רצויים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד חלקיקים הם בגודל של אפונה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
הסר תערובת 1 כוס פירור לקערה קטנה; מערבבים אגוזי מלך. להפריש לציפוי. לחץ על הנותרים פירור תערובת לתוך החלק התחתון של צלחת.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
בקערה גדולה נוספת, לזרוק אגסים, דובדבנים, סוכר חום וג ' ינג ' ר; כף מעל הקרום.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מפזרים תערובת פירור/אגוז שמורה על פירות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
7
אופים 40 עד 50 דקות או עד ציפוי זהוב חום וקצוות תוסס. מגניב בערך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מגישים חמים.