ג'ינג'ר ליים דג חרב
ג'ינג'ר סיד Swordfish דורש בערך 17 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 1 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 137 גר' של חלבון, 46 גרם של שומן, וסך הכל 1325 קלוריות. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו דבש, שום מיידי, רוטב סויה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ג'ינג'ר סיד Swordfish, ג'ינג'ר ליים Swordfish, ו ג'ינג'ר גריל-סיד Swordfish & ירקות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
שלב הראשון 7 מרכיבים בסיר קטן.טובלים כל סטייק לתוך תערובת ליים למעיל.
מניחים דגים על מחבת סרוחה מצופה בתרסיס בישול.
מפזרים מלח ופלפל.לצלות 10 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.בעוד דגים טבחים, תערובת מיץ ליים במקום על חום בינוני; לבשל עד מופחת בחצי (כ 8 דקות).
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.