ג'ינג'ר מהיר-עוגת שקדים
עוגת ג'ינג'ר-שקדים מהירה היא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 594 קלוריות. גשו לסופר וקנו ביצים, תמצית ונילן, ממרח שקדים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו עוגת מחבת שקדים: קינוח מהיר וקל, עוגת ג'ינג'ר וקפה שקדים Marconan, ו עוגת שקדים עם מילוי רוטב שזיפים וקרם חמאה זנגביל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325°f. גריז וקמח עמוק 9 אינץ מחבת עוגה.
בקערה קטנה, לשלב 3/4 כוס הקמח יחד עם אבקת אפייה ומלח. מערבבים היטב ומניחים בצד.
מניחים את הדבק שקדים וג ' ינג ' ר במעבד מזון ודופק ארבע או חמש פעמים.
מוסיפים סוכר, קינמון, ואת כוס 1/4 הנותרים של קמח, פועם עד התערובת היא מרקם סנדי.
למעבד המזון מוסיפים את החמאה, חמאת שקדים, תמצית שקדים ותמצית וניל. תהליך עד הבלילה משולבת באופן מלא, עם מרקם קל, חלק.
מוסיף את השמנת החמוצה ואת הדופק כמה פעמים, ולאחר מכן להוסיף את הביצים אחד בכל פעם, פועם שש או שבע פעמים אחרי כל אחד. הקפד לגרד את הצדדים של מעבד המזון, במידת הצורך.
מוסיפים חצי מתערובת הקמח ודופק ארבע או חמש פעמים.
מוסיף את שאר תערובת הקמח, ערבוב רק עד incorporated. אל תגזים.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת עוגה וחלק עם מרית.
מפזרים את החלק העליון עם שקדים פרוסים ואופים במשך כשעה, או עד העליון הוא חום זהוב נחמד ומרגיש מוצק במרכז. החלק סכין סביב הקצוות של המחבת כדי לשחרר את העוגה, ולאחר מכן לאפשר את העוגה להתקרר במחבת.
לאחר העוגה הוא מגניב, להסיר אותו מהמחבת ולהשליך את התחתון קלף.
מגישים מפוזר עם שקדים יותר, אם אתה רוצה.