ג'ינג'ר קרם אנגלייז
ג'ינג'ר קרם אנגלייז עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 868 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 69 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. אם יש לך מלח, זנגביל טחון, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם זנגביל עם שעועית וניל קרם אנגלייז וקרם פרש קצפת, אננס קרמל עם ג'ינג'ר קרם אנגלייז, ו קרם אנגלייז (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף קרם, חלב, סוכר, זנגביל, ומלח בסיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב כדי לעזור סוכר להתמוסס. כאשר התערובת מתחילה לבעבע סביב קצוות של סיר, להסיר מן החום.
ממלאים קערת מתכת גדולה באמצע הדרך עם קרח ומים קרים ולהניח בצד. שים חלמונים בקערה, להקציף קלות, ולהקציף על תערובת 1/2 כוס שמנת חמה.
יוצקים תערובת ביצה שמנת בחזרה לתוך סיר ולהקציף כדי להתמזג. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב עם מרית חסינת חום, עד התערובת מגיעה 160 עד 165 על מדחום מיידי לקרוא ומתעבה קצת, 5 עד 8 דקות.
מסננים קרם אנגלייז דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה בינונית ולהגדיר בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים. מערבבים לעתים קרובות עד צונן, על 10 דקות. צ ' יל, לעטוף פלסטיק לחוץ על פני השטח, לפחות 1 שעה עד 3 ימים.