ג'יקמה כבוש, ג' ינג'ר ופלפלי קיץ
Jicama כבוש, ג'ינג'ר, ופלפלי הקיץ עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 11 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 25 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו שילוב, מיץ ליים, ג'יקמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: ענבים כבושים עם Jicaman וזרע סלרי, סלט כרוב אדום עם Jicaman ופלפלים, ו MEV מקסיקני עם שעועית, פלפלים, ו Jicama.
הוראות
יוצקים מיץ ליים, חומץ, מלח וסוכר לקערה בינונית. שים מסננת על הקערה. דק לגרוס ג ' ינג ' ר, לשים מסננת, ולחץ את מיץ לקערה.
פרוס jicama 1/4 ב. עבה לחתוך פרוסות חצאים או רבעים. חותכים פלפלים וצ ' ילה לתוך סיבובים דקים.
מוסיפים למלח והופכים בעדינות לערבב.
צמרמורת לפחות 1 שעה, ערבוב מדי פעם אז טעמים יכולים להתפתח.
מגישים קר. שומר, מקורר, עד 2 ימים.