ג'ירארדלי: עוגת כמהין שוקולד משולשת
ג'ירארדלי: עוגת כמהין שוקולד משולשת דורשת בערך 9 שעות ו -30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון ללא גלוטן זה משרת 8 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 12 גרם חלבון, 68 גרם שומן, ובסך הכל של 857 קלוריות. 175 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח, שוקולד צ'יפס חצי מתוק של ג' ירארדלי, שמנת כבדה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. הציון הזה די טוב. נסו עוגיות כמהין שוקולד משולשות, עוגיות עוגת גבינה כמהין שוקולד טריפל, ו עוגת שוקולד צ'יפס שוקולד ג' ירארדלי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס מסדרים מתלה במרכז התנור. חמאה את התחתית והדפנות של תבנית עוגה עגולה בגודל 9 על 2 אינץ ' ומרפדת את התחתית בנייר אפייה.
בחלק העליון של דוד כפול או בקערה חסינת חום מעל מים רותחים בקושי, ממיסים את השוקולד צ ' יפס והחמאה המתוקים למחצה, מערבבים מדי פעם עד לקבלת תערובת חלקה. מגניב מעט.
בינתיים, בקערה גדולה עם מערבל חשמלי המצויד בתוסף השוט, מקציפים את הביצים והמלח במהירות בינונית עד להכפלת נפחם, כ -5 דקות. מקפלים בעדינות את הביצים המוקצפות, שליש בכל פעם, לשוקולד המומס.
יוצקים את הבלילה לתבנית העוגה המוכנה.
הכינו אמבט מים לעוגה על ידי הנחת תבנית העוגה בתבנית גדולה יותר, ומילאו את התבנית הגדולה באמצע דפנות תבנית העוגה במים חמים אך לא רותחים.
אופים כ-40 דקות, או עד שהעוגה מתרחקת מדפנות התבנית ומוגדרת במרכז.
מוציאים את התבנית מאמבט המים למתלה קירור, ומצננים את העוגה לחלוטין בתבנית. מכסים בניילון ומכניסים למקרר למשך הלילה. כדי להסיר את העוגה מהתבנית, טובלים את התבנית במים חמים באמצע הדפנות ומעבירים מרית מתכת דקה סביב החלק הפנימי של התבנית. הפוך על צלחת לפירוק והסר את נייר הקלף.
להכנת הגנאש הביאו את השמנת הכבדה לרתיחה בסיר קטן על אש נמוכה.
יוצקים את השמנת המחוממת על שוקולד החלב צ ' יפס. מערבבים בעדינות עד לקבלת תערובת חלקה ומניחים להתקרר מעט. כאשר הגנאש עדיין חם למגע, יוצקים מעל החלק העליון של העוגה ומורחים בעזרת מרית אופסט לכיסוי אחיד (יהיו שאריות גנאש.)
מצננים את העוגה עד שהגנאש מתייצב, כ-30 דקות. לקישוט מגרדים את חפיסת השוקולד הלבן על גבי העוגה.