קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות8
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ג'ירארדלי: עוגת כמהין שוקולד משולשת

ג'ירארדלי: עוגת כמהין שוקולד משולשת
ג'ירארדלי: עוגת כמהין שוקולד משולשת דורשת בערך 9 שעות ו -30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון ללא גלוטן זה משרת 8 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 12 גרם חלבון, 68 גרם שומן, ובסך הכל של 857 קלוריות. 175 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח, שוקולד צ'יפס חצי מתוק של ג' ירארדלי, שמנת כבדה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. הציון הזה די טוב. נסו עוגיות כמהין שוקולד משולשות, עוגיות עוגת גבינה כמהין שוקולד טריפל, ו עוגת שוקולד צ'יפס שוקולד ג' ירארדלי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס מסדרים מתלה במרכז התנור. חמאה את התחתית והדפנות של תבנית עוגה עגולה בגודל 9 על 2 אינץ ' ומרפדת את התחתית בנייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בחלק העליון של דוד כפול או בקערה חסינת חום מעל מים רותחים בקושי, ממיסים את השוקולד צ ' יפס והחמאה המתוקים למחצה, מערבבים מדי פעם עד לקבלת תערובת חלקה. מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בינתיים, בקערה גדולה עם מערבל חשמלי המצויד בתוסף השוט, מקציפים את הביצים והמלח במהירות בינונית עד להכפלת נפחם, כ -5 דקות. מקפלים בעדינות את הביצים המוקצפות, שליש בכל פעם, לשוקולד המומס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
יוצקים את הבלילה לתבנית העוגה המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
5
הכינו אמבט מים לעוגה על ידי הנחת תבנית העוגה בתבנית גדולה יותר, ומילאו את התבנית הגדולה באמצע דפנות תבנית העוגה במים חמים אך לא רותחים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
6
אופים כ-40 דקות, או עד שהעוגה מתרחקת מדפנות התבנית ומוגדרת במרכז.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוציאים את התבנית מאמבט המים למתלה קירור, ומצננים את העוגה לחלוטין בתבנית. מכסים בניילון ומכניסים למקרר למשך הלילה. כדי להסיר את העוגה מהתבנית, טובלים את התבנית במים חמים באמצע הדפנות ומעבירים מרית מתכת דקה סביב החלק הפנימי של התבנית. הפוך על צלחת לפירוק והסר את נייר הקלף.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
להכנת הגנאש הביאו את השמנת הכבדה לרתיחה בסיר קטן על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
יוצקים את השמנת המחוממת על שוקולד החלב צ ' יפס. מערבבים בעדינות עד לקבלת תערובת חלקה ומניחים להתקרר מעט. כאשר הגנאש עדיין חם למגע, יוצקים מעל החלק העליון של העוגה ומורחים בעזרת מרית אופסט לכיסוי אחיד (יהיו שאריות גנאש.)
מרכיבים שתצטרך
פצפוצי שוקולד חלבפצפוצי שוקולד חלב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
10
מצננים את העוגה עד שהגנאש מתייצב, כ-30 דקות. לקישוט מגרדים את חפיסת השוקולד הלבן על גבי העוגה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן