קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות7
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

ג'לטו שוקולד עמוק

ג'לטו שוקולד עמוק
המתכון עמוק שוקולד ג'לטו יכול להתבצע בערך 3 שעות ו 30 דקות. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 560 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן למנה. אתה מקבל קינוח המגיש 4. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. צאו לחנות ואספו מלח כשר, שוקולד באצ'י, סוכר ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 45%. הציון הזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם ג'לטו שוקולד עמוק, עוגת שוקולד שוקולד עמוקה, ו איזה טעם ג'לטו אתה? ג'לטו קוקוס ואגוז.

הוראות

1
מחממים את החלב, השמנת ו -1 / 2 כוס הסוכר בסיר של 2 ליטר עד שהסוכר מתמוסס והחלב מתחיל להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את אבקת הקקאו והשוקולד ומקציפים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
יוצקים לכוס מדידה חסינת חום.
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
4
מניחים את החלמונים ואת 1/4 כוס הסוכר הנותרת בקערה של מערבל חשמלי המצויד במצורף ההנעה ומקציפים במהירות גבוהה במשך 3 עד 5 דקות, עד שהם צהובים בהירים וסמיכים מאוד. עם המיקסר במהירות נמוכה, שופכים לאט את תערובת השוקולד החם לתערובת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)
זנים של פטריותזנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
יוצקים את תערובת הביצים והשוקולד חזרה לסיר בן 2 ליטר ומבשלים על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב מתמיד, עד להסמכה. מדחום ממתקים ירשום כ -180 מעלות צלזיוס. אל תאפשר לתערובת לרתוח!
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
יוצקים את התערובת דרך מסננת לקערה ומערבבים פנימה את הקהלואה, הווניל והמלח.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
KahluaKahlua
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מניחים חתיכת ניילון ישירות על גבי הרפרפת ומצננים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
8
יוצקים את הפודינג לקערה של יצרנית גלידה ומעבדים לפי הוראות היצרן. מערבבים פנימה את הבצי אם משתמשים ומקפיאים בכלי ליטר. אפשר לג ' לטו להפשיר מעט לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לאטוג ' לאטו
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד 'אסטי הם בחירה מצוינת לג' לטו. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "