ג'לי קרמי-OA® JIGGLERSÂ
ג'לי שמנת-OÂ ® JIGGLERSÂ ביצה נטול גלוטן, ומספק כ 50 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 66 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם jigglers ביצה ג'לי עובש ביצה, חלב, פודינג מיידי טעם שוקולד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-50 דקות. זה עובד טוב כמו מתאבן. זה מובא לך על ידי KraftRecipes.com עם כף מיוחדת במינה. ציון של 8% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: עוף קרבונרה עם פרמזן קרבונרה (ללא ביצה), קרם Raspberry Jell-O Parfaits, ו JIGGLERS ג'לי שמנת הפסחא.
הוראות
נגב בתוך שני הצדדים של עובש ביצה לאורך שפות קלות עם שמן, באמצעות מגבת נייר. (או, לרסס עובש קל עם ספריי בישול.) עובש סגור, התאמת את הקצוות של חצאי הביצה. הצמד כל אחד מ-6 חצאי הביצים הבודדים יחד עד שכל אחת מ-6 הביצים אטומות היטב. בדוק כל ביצה כדי לוודא שהיא סגורה ואטומה.
מניחים עובש, מילוי בצד, על מגש.
מערבבים מים רותחים לתוך תערובת ג ' לטין יבשה בקערה גדולה לפחות 3 דקות. עד שהתמוסס לחלוטין. מגניב 30 דקות. בטמפרטורת החדר.
יוצקים חלב לקערה בינונית.
מוסיפים תערובת פודינג יבש. הכה עם חוט להקציף 1 דקות.
מוסיפים לג ' לטין; מערבבים עם חוט מקציף עד מעורבב היטב.
יוצקים לתוך כוס מדידה עם זרבובית לשפוך. מיד לשפוך לתוך עובש דרך חורים מילוי עד שכל ביצה מלא רק כדי העליון של צורת הביצה. (כל תערובת ג 'לטין שנותר ניתן לשפוך לתוך מחבת מרובע 8 - או 9 אינץ').
מקררים לפחות 3 שעות או עד המשרד. עובש פתוח באמצעות סכין שטוח משעמם לחטט בעדינות בין החצאים של כל ביצה. (אל תמשוך את הידית.) להפוך עובש מעל ולנער בעדינות כדי unmold ביצים.
לטבול בתחתית מחבת מרובע לתוך מים חמים 15 שניות.
חותכים ג 'לטין לצורות דקורטיביות עם חותכי עוגיות, להיות זהיר לחתוך את כל הדרך דרך ג' לטין לתחתית המחבת. הרם צורות ג ' לטין מהמחבת. שמור שאריות לנשנוש. לאחסן ביצים שאריות, מגזרות ג ' לטין ושאריות במיכל מכוסה היטב במקרר.