Jambalaya של סינדי יכול להיות רק קריאולית מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 275 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-288 היו אומרים שזה פגע במקום. לכו לחנות ותביאו שרימפס, תבלינים, עגבניות שימורים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו סלט הכרוב של סינדי, עוגת הדלעת של סינדי, ו הכנפיים הטעימות של סינדי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי או בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים את הנקניק, ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
נקניק
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
מוסיפים את הבצל, הפלפל והסלרי, מתבלים במלח ובתיבול קייג ' ון. מבשלים ומערבבים עד שהירקות רכים, 6 עד 8 דקות. מערבבים את האורז עד מצופה באופן שווה בתערובת הירקות, ואז לשפוך את העגבניות עם מיץ, שום, מרק עוף, עלי דפנה, עלי טימין. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץ
תיבול Cajun
מרק עוף
טימין
פלפל
עלי דפנה
ירק
סלרי
שום
בצל
אורז
מלח
3
לאחר 20 דקות, מערבבים את החסילון, ומבשלים 10 דקות חשופות עד שהשרימפס הופך ורוד ואינם שקופים יותר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
4
הסר את הסיר מהחום, ולתת לעמוד 5 דקות. השליכו את המפרץ לפני ההגשה.