ג'מייקני אידיוט עוף
עוף אידיוט ג'מייקני הוא מתכון מרכז אמריקאי שמגיש 6. צופה בדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, פליאוליתית, יש בו בסה"כ : 275 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עד 8 פלפל אנגלי, עוף, מלח תיבול וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, ונעשה בערך 12 שעות ו -50 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 29%, וזה לא כל כך מצוין. צלוי אידיוט סלמון עם תוצרת בית ג'מייקני אידיוט תיבול, ג'מייקני אידיוט עוף, ו ג'מייקני אידיוט עוף דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
לרסק את פלפל אנגלי בסדר ככל האפשר באמצעות מרגמה ועלי. מכניסים למעבד מזון ומוסיפים את מלח התיבול, הפלפלים, הבצל הירוק, הטימין ו -1 / 2 כוס מים. מערבבים לעקביות של שיבולת שועל גושית ויוצקים לקערה.
משפשפים את העוף בתיבול המטומטם וממלאים את תיבול המטומטם בין העור לבשר.
מניחים את נתחי העוף לתבנית אחסון ומניחים למרינדה למשך הלילה (לפחות 12 שעות).
מוציאים את עודפי התיבול מהעוף.
מחממים את הגריל לחום גבוה (כ -350 מעלות פרנהייט) ואז מניחים תחילה את בשר העוף כלפי מטה כדי לא לתת לעוף להישרף מהר מדי. הופכים את העוף כל 5 עד 7 דקות עד שהעור מקבל צבע חום יפה עם סימני גריל, ואז כל 7 עד 10 דקות על אש נמוכה יותר עד לבישול, בסביבות 40 דקות בסך הכל או עד שהטמפרטורה הפנימית של העוף מגיעה ל 165 מעלות צלזיוס.
קוצצים כל רבעון ל -4 עד 5 חלקים כדי לקבל את חווית האידיוט הג ' מייקנית האמיתית.
יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, פינו גריס
עוף מטומטם עובד ממש טוב עם ריזלינג, גוורצטרמינר ופינו גריס. תרצו לבחור ביינות עם מעט מתיקות כשאתם מתמודדים עם מנות קריביות חריפות. מגישים יינות אלה צוננים כך שהם מרעננים עוד יותר. אתה יכול לנסות ריזלינג צפחה נקי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-13 דולר לבקבוק.
![לוח נקי ריזלינג]()
לוח נקי ריזלינג
פרופיל טעם מרענן עם ניחוחות אפרסק, הערות ליים, חייםחומציות ורמז של מינרלים ותבלינים.משתלב יפה עם מנות אסייתיות, אוכל חריף, סושי, דגים, עופות ובשר חזיר.