ג'ק קסדייה עם סלסה חמוציות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תן ג'ק Quesadillas עם Salsan חמוציות לנסות. מנה אחת מכילה 338 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו כמון טחון, טורטיות קמח, רוטב חמוציות פירות יער, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מונטריי ג'ק קסדייה עם סלסה אגסים, טורטיות עם בצל-סלסה חמוציות, ו טורטיות עם בצל-סלסה חמוציות.
הוראות
כדי להכין סלסה, לשלב הראשון 7 מרכיבים. כיסוי וצינה.
כדי להכין quesadillas, לחמם מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
להוסיף 1/4 כוס בצל פרוס למחבת; לטגן 3 דקות או עד במכרז.
הסר בצל מחבת; להפחית את החום בינוני.
מפזרים 2 כפות גבינה על כל אחד טורטיות 4. למעלה כל טורטייה מכוסה גבינה עם רבע בצל, 1/2 כוס טורקיה, 2 כפות גבינה, ו 1 טורטייה.
הוסף 1 קסדייה למחבת; לבשל 2 דקות בכל צד או עד השחמה קלה גבינה נמסה. חזור עם שאר הקסדיות.
חותכים כל quesadilla ל 6 פלחי.
מגישים עם סלסה חמוציות ושמנת חמוצה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר]()
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.