גאלט קרמל-תפוח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קרמל תפוח גאלט. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 342 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו ציפוי קרמל, ביצה לבנה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 46 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו תפוח קרמל וברי גאלט, ג'ינג'ר קרמל תפוח גאלט, ו עוגת שוקולד וקרמל תפוחים גאלט (מתכונים דומים).
הוראות
קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף; נייר מעיל עם ספריי בישול.
רול בצק לתוך מעגל 13 אינץ ' על קלף מוכן.
שלב תפוחים הבא 6 מרכיבים בקערה גדולה; לזרוק היטב.
מניחים תערובת תפוחים במרכז הבצק, משאיר גבול 3 אינץ ' (תפוחים יהיה נערם גבוה על הבצק). מקפלים קצוות הבצק למרכז, לוחצים בעדינות לאטום (הבצק יכסה רק חלקית תערובת תפוחים).
שלב מים ביצה לבן; מברשת על קצוות הבצק, ומפזרים galette עם סוכר turbinado.
אופים ב 425 במשך 25 דקות או עד חום זהוב (מילוי עלול לדלוף מעט במהלך הבישול).
טפטוף עם ציפוי קרמל, ומגישים חמים.