גאלט ריבס הל
גאלט מלחם ריבס יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 286 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך סוכר חום, קמח, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום האם. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו גאלט ריבס תות שדה, גאלט ריבס תות שדה, ו גאלט ריבס תות שדה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 עם מתלה להגדיר ברמה הנמוכה ביותר. לפתוח מאפה על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף. בקערה קטנה, לערבב יחד 1 כף סוכר מגורען, סוכר חום, הל, וקמח. מפזרים באופן שווה תערובת סוכר על מאפה.
Trim rhubarb 1 ב. קצר יותר מאשר מאפה, ואז לפצל לאורכו לתוך 1/2-in.- חתיכות רחבות.
להניח חתיכות מקבילות על פני כיכר המאפה, משאיר 1/2 ב. גבול המאפה.
מפזרים ריבס עם הנותרים 2 כף סוכר מגורען.
אופים גאלט עד הקצוות הם חום זהוב ונפוח, 12 עד 15 דקות.
מגישים עם קצפת ממותקת או גלידה.