קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

גאלט תפוח-אגס

גאלט תפוח-אגס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Galette אגס תפוח. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 306 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו קמח, שימורי משמש, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אגס ותפוח גאלט, תפוח, אגס, חבושים גאלט, ו גאלט אגס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 F. על משטח מקומח קלות, מניחים אחד piecrust על גבי השני לגלגל את הערימה לתוך מעגל 16 אינץ ' אחד.
מרכיבים שתצטרך
2
העברה לתבנית אפייה מרופדת בקלף.
3
מורחים 1/4 כוס של משמר על הקרום, משאיר גבול 2 אינץ'. בקערה גדולה, לזרוק את התפוחים, אגסים, קמח, מיץ לימון, זנגביל, קינמון, ו 3 כפות של הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
4
מעבירים לקרום, משאירים את הגבול פנוי. מקפלים את הקצוות של הקרום על תערובת הפרי.
מרכיבים שתצטרך
5
מברישים את הביצה על הקרום ומפזרים את כפית הסוכר שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
6
אופים עד הקרום הוא חום זהוב ואת הפרי הוא רך, 50 עד 60 דקות. בסיר קטן, מחממים את 2 כפות הנותרים של שימורים ו 1 כפות מים מעל חום בינוני עד נוזל, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
צחצח את הפירות.
מרכיבים שתצטרך
8
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. כדי להביא את זה: את galette יכול להיעשות יום אחד קדימה; רק לכסות אותו בחוזקה עם לעטוף פלסטיק. כדי למנוע ממנו להחליק סביב על צלחת הגשה, לטפוח כמה שימורים במרכז הצלחת לפני הצבת galette על גבי.
מרכיבים שתצטרך