קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

גאלט תפוחי אדמה גבינת עיזים

גאלט תפוחי אדמה גבינת עיזים
גבינת עיזים תפוחי אדמה גאלט דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 235 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. אם יש לכם אבקה שומר, מלח ים ופלפל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. נסו גאלט גבינת עיזים אספרגוס, גאלט גבינת עגבניות ועזים, ו גבינת צנון גאלט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה גדולה, לזרוק את תפוחי האדמה עם 2 כפות של שמן העונה עם מלח ופלפל. במחבת משומנת קל 10 אינץ ' nonstick ovenproof, לארגן שליש פרוסות תפוחי אדמה בתבנית מעגלית חופפת. למעלה עם חצי גבינת עיזים ועוד שליש מתפוחי האדמה. חזור עם גבינת עיזים ותפוחי אדמה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
חותכים את סיבוב 10 אינץ ' של קלף או נייר שעווה. להרטיב את הנייר ולאחר מכן להניח אותו על גבי תפוחי האדמה. מכסים עם מכסה שמתאים בתוך המחבת ומבשלים את galette על חום מתון במשך 8 דקות, או עד זהב סביב הקצוות כאשר הנייר הוא קלוף בחזרה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מעבירים את המחבת המכוסה לתנור ואופים במשך 15 דקות, או עד תפוחי האדמה הם רק במכרז כאשר פירסינג בסכין.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
הסר את המכסה ואת הקלף ואופה במשך 7 דקות יותר, או עד העליון הוא השחמה. הפעל מרית סביב קצה המחבת ולנער כדי לשחרר את גאלט. הפוך צלחת על המחבת, להפוך ולהפוך את galette.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מחממים את 1 כף הנותרים של שמן זית במחבת עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את אבקת השומר וקורט של מלח ומבשלים על חום גבוה עד ריחני, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שומראבקת שומר
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
8
חותכים את גאלט לתוך טריזים טפטוף עם שמן שומר אבקה.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה