גאלט תפוחי אדמה גבינת עיזים
גבינת עיזים תפוחי אדמה גאלט דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 235 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. אם יש לכם אבקה שומר, מלח ים ופלפל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. נסו גאלט גבינת עיזים אספרגוס, גאלט גבינת עגבניות ועזים, ו גבינת צנון גאלט (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לזרוק את תפוחי האדמה עם 2 כפות של שמן העונה עם מלח ופלפל. במחבת משומנת קל 10 אינץ ' nonstick ovenproof, לארגן שליש פרוסות תפוחי אדמה בתבנית מעגלית חופפת. למעלה עם חצי גבינת עיזים ועוד שליש מתפוחי האדמה. חזור עם גבינת עיזים ותפוחי אדמה הנותרים.
חותכים את סיבוב 10 אינץ ' של קלף או נייר שעווה. להרטיב את הנייר ולאחר מכן להניח אותו על גבי תפוחי האדמה. מכסים עם מכסה שמתאים בתוך המחבת ומבשלים את galette על חום מתון במשך 8 דקות, או עד זהב סביב הקצוות כאשר הנייר הוא קלוף בחזרה.
מעבירים את המחבת המכוסה לתנור ואופים במשך 15 דקות, או עד תפוחי האדמה הם רק במכרז כאשר פירסינג בסכין.
הסר את המכסה ואת הקלף ואופה במשך 7 דקות יותר, או עד העליון הוא השחמה. הפעל מרית סביב קצה המחבת ולנער כדי לשחרר את גאלט. הפוך צלחת על המחבת, להפוך ולהפוך את galette.
מחממים את 1 כף הנותרים של שמן זית במחבת עד מנצנץ.
מוסיפים את אבקת השומר וקורט של מלח ומבשלים על חום גבוה עד ריחני, כ -30 שניות.
חותכים את גאלט לתוך טריזים טפטוף עם שמן שומר אבקה.