קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 10 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

גאנש קאיין וג'לי לימון מלא בונבון שוקולד

גאנש קאיין וג'לי לימון מלא בונבון שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל קאיין גנאש ולימון ג'לי מלא בונבון שוקולד. מנה אחת מכילה 214 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 13 שעות ו-10 דקות. אם יש לך פקטין, פלפל קאיין, קונכיות שוקולד, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו עוגיות אצבע לימון מלאות בגנאש שוקולד לבן, שוקולד גאנש-עוגיות ממולאות, ו שוקולד גאנש-עוגיות ממולאות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני, להביא את השמנת, גלוקוז, קאיין לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
סירופ גלוקוזסירופ גלוקוז
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
יוצקים את השוקולד המריר. מערבבים עד emulsified.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
3
תוסיף את החמאה. אפשר להתקרר עד 80 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
4
מניחים בשקית מאפה.
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפהשקית מאפה
5
צינור כמות קטנה של ג ' לי לימון קר לתוך פגז שוקולד. מקטרת את הגנאש על הג ' לי. אפשר להגדיר לילה במקום קריר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ג'ליג'לי
לימוןלימון
6
אטמו את הגנאש עם שוקולד מריר מומס. להכניס למקרר במשך 10 דקות, ואז להוציא את התבנית.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
7
מערבבים את הפקטין עם הסוכר. בסיר בינוני, להביא את מיץ לימון לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
פקטיןפקטין
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
מוסיפים את תערובת הסוכר והפקטין.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
סוכרסוכר
9
הוסף את הגלוקוז. מרתיחים עד 225 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
סירופ גלוקוזסירופ גלוקוז
10
הסר מהחום ולהוסיף את חומצת לימון. אפשר להתקרר, ולאחר מכן לקרר.
מרכיבים שתצטרך
חומצת לימוןחומצת לימון