גאנש קאיין וג'לי לימון מלא בונבון שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל קאיין גנאש ולימון ג'לי מלא בונבון שוקולד. מנה אחת מכילה 214 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 13 שעות ו-10 דקות. אם יש לך פקטין, פלפל קאיין, קונכיות שוקולד, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו עוגיות אצבע לימון מלאות בגנאש שוקולד לבן, שוקולד גאנש-עוגיות ממולאות, ו שוקולד גאנש-עוגיות ממולאות (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, להביא את השמנת, גלוקוז, קאיין לרתיחה.
יוצקים את השוקולד המריר. מערבבים עד emulsified.
תוסיף את החמאה. אפשר להתקרר עד 80 מעלות F.
צינור כמות קטנה של ג ' לי לימון קר לתוך פגז שוקולד. מקטרת את הגנאש על הג ' לי. אפשר להגדיר לילה במקום קריר.
אטמו את הגנאש עם שוקולד מריר מומס. להכניס למקרר במשך 10 דקות, ואז להוציא את התבנית.
מערבבים את הפקטין עם הסוכר. בסיר בינוני, להביא את מיץ לימון לרתיחה.
מוסיפים את תערובת הסוכר והפקטין.
הוסף את הגלוקוז. מרתיחים עד 225 מעלות F.
הסר מהחום ולהוסיף את חומצת לימון. אפשר להתקרר, ולאחר מכן לקרר.