גבינה בגריל ומרק עגבניות ... והסגרת השולחן הנדיבה של הת ' ר כריסטו!
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך ציר עוף, בייקון, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו מטבל קופניסטי של הת ' ר כריסטו, מרק עגבניות בגריל עם קרוטונים גבינה בגריל (+Panini Press בגידה מ Sargento!), ו גבינה מותכת-מרק עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
קודם תכין את המרק. מחממים את התנור ל 204°. מסדרים את העגבניות והשום על מחבת הסדין.
טפטוף עם שמן זית ומפזרים מלח. צלוי במשך 30 דקות, ואז להפריש cool.In סיר מרק, להמיס את החמאה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל והזיעה עד למכרז, כ 5 דקות. (זה בסדר אם הבצל מתחיל לקרמל).לסחוט את השום הקלוי מעורם ולהוסיף את השום, העגבניות, וכל מיצים לתוך סיר המרק, יחד עם בזיליקום ומניות עוף. התאם את החום לגובה בינוני ובשל במשך כ -15 דקות.בינתיים, תכין את הכריכים. מבשלים את הבייקון במחבת בינונית על חום בינוני גבוה עד שכל השומן כבר שניתנו והבייקון הוא פריך מאוד.
מעבירים למגבת נייר לניקוז.מחלקים את הקמבולה בין 4 פרוסות לחם ומעל כל אחד עם כמה עלים של בזיליקום ו 2 רצועות של בייקון פריך. למעלה סתימות עם חתיכת הלחם השנייה כך שיש לך 4 כריכים.
מחממים מחבת מחבת או מחבת על אש בינונית.
מוסיפים את החמאה, כמה כפיות לכל כריך, ומטגנים את הכריכים בקבוצות עד חום זהוב על הקרקעית, כ 3 דקות. הפוך את הסנדוויצ ' ים (הוספת חמאה נוספת) ובשל עד ששני הצדדים יהיו בצבע חום זהוב והגבינה נמסה.
מעבירים את הכריכים ללוח חיתוך וחותכים כל אחד ל -6 חתיכות קטנות. (הערה של קתי: אם אתה רוצה להשתמש בעיתונות פניני שלך, לחמם אותו לחום בינוני גבוה וגריל את הכריכים עם המכסה סגור עד הגבינה נמסה הלחם קלוי, 4 עד 5 דקות.)
הסר את המרק מהחום. באמצעות בלנדר טבילה, מחית את המרק עד חלקה לחלוטין. מערבבים ב (לא להתמזג!) the heavy cream. לטעום ולהתאים את התיבול.
מקשטים עם עלי בזיליקום טריים.
מגישים את הכריכים חמים לצד מרק העגבניות.