קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

גבינה בגריל ומרק עגבניות ... והסגרת השולחן הנדיבה של הת ' ר כריסטו!

גבינה בגריל ומרק עגבניות ... והסגרת השולחן הנדיבה של הת ' ר כריסטו!
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך ציר עוף, בייקון, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו מטבל קופניסטי של הת ' ר כריסטו, מרק עגבניות בגריל עם קרוטונים גבינה בגריל (+Panini Press בגידה מ Sargento!), ו גבינה מותכת-מרק עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
קודם תכין את המרק. מחממים את התנור ל 204°. מסדרים את העגבניות והשום על מחבת הסדין.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
טפטוף עם שמן זית ומפזרים מלח. צלוי במשך 30 דקות, ואז להפריש cool.In סיר מרק, להמיס את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(צינור גדול)(צינור גדול)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים את הבצל והזיעה עד למכרז, כ 5 דקות. (זה בסדר אם הבצל מתחיל לקרמל).לסחוט את השום הקלוי מעורם ולהוסיף את השום, העגבניות, וכל מיצים לתוך סיר המרק, יחד עם בזיליקום ומניות עוף. התאם את החום לגובה בינוני ובשל במשך כ -15 דקות.בינתיים, תכין את הכריכים. מבשלים את הבייקון במחבת בינונית על חום בינוני גבוה עד שכל השומן כבר שניתנו והבייקון הוא פריך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מעבירים למגבת נייר לניקוז.מחלקים את הקמבולה בין 4 פרוסות לחם ומעל כל אחד עם כמה עלים של בזיליקום ו 2 רצועות של בייקון פריך. למעלה סתימות עם חתיכת הלחם השנייה כך שיש לך 4 כריכים.
מרכיבים שתצטרך
קמבוזולהקמבוזולה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
מחממים מחבת מחבת או מחבת על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את החמאה, כמה כפיות לכל כריך, ומטגנים את הכריכים בקבוצות עד חום זהוב על הקרקעית, כ 3 דקות. הפוך את הסנדוויצ ' ים (הוספת חמאה נוספת) ובשל עד ששני הצדדים יהיו בצבע חום זהוב והגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
7
מעבירים את הכריכים ללוח חיתוך וחותכים כל אחד ל -6 חתיכות קטנות. (הערה של קתי: אם אתה רוצה להשתמש בעיתונות פניני שלך, לחמם אותו לחום בינוני גבוה וגריל את הכריכים עם המכסה סגור עד הגבינה נמסה הלחם קלוי, 4 עד 5 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
עיתונות פניניעיתונות פניני
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
הסר את המרק מהחום. באמצעות בלנדר טבילה, מחית את המרק עד חלקה לחלוטין. מערבבים ב (לא להתמזג!) the heavy cream. לטעום ולהתאים את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
9
מקשטים עם עלי בזיליקום טריים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
10
מגישים את הכריכים חמים לצד מרק העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עגבניותמרק עגבניות