גבינה בורק
בורק גבינה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים של הר ד ' אובר. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 93 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 48 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת גאודה, שום, בצק פילו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 9%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: תרד וגבינה בורק, בורק טורקי עם גבינה ועשבי תיבול, ו סיגארה ב ' ורק טורקית: לחמניות גבינה פריכות עם רוטב יוגורט שום.
הוראות
בקערה בינונית, מקציפים יחד ביצה, פטרוזיליה, שום ופלפל אדום כתוש.
מערבבים פנימה גאודה ואמנטלר.
גיליון אחד בכל פעם, מניחים בצק פילו על משטח ישר ומברישים בכ -1 כף חמאה.
חותכים לאורך ל -4 רצועות.
מניחים כפית מעוגלת מתערובת הביצים בקצה אחד של כל רצועה. מקפלים פינה של רצועת מעל המילוי, ויצרו קפל משולש. המשך לקפל את אורך הרצועה בקפלים משולשים ליצירת משולש ממולא קטן. חזור על הפעולה עם בצק הפילו שנותר.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). חמאה קלה גיליון אפייה גדול.
מסדרים משולשי פילו ממולאים בשכבה אחת על תבנית האפייה המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש 30 דקות, או עד להשחמה קלה.