קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גבינה וקסדייה בצל

גבינה וקסדייה בצל
גבינה וקסדייה בצל עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 350 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר חדה, שמנת, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. מתכונים דומים: טורטיות נקניקיות בצל, אספרגוס קלוי קסדייה בצל אדום, ו טורטיות עם בצל-סלסה חמוציות.

הוראות

1
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים בצל; מטגנים 5 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
3
הסר מהמחבת. נגב מחבת עם מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
4
מחבת מעיל עם ספריי בישול; מקום מעל חום בינוני עד חם.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מקום 1 טורטייה במחבת. לבשל 1 דקה או עד התחתית של טורטיה זהוב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מפזרים רבע כל אחד של בצל, גבינה, כמון מעל חצי טורטייה. מקפלים טורטיה לשניים. לבשל טורטייה 1 דקה בכל צד או עד הזהב וגבינה נמס. חזור על הליך עם טורטיות שנותרו, בצל, גבינה, כמון.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
גבינהגבינה
כמוןכמון
בצלבצל
7
כדי לשרת, העליון כל quesadilla עם 2 כפות סלסה ו 2 כפות שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
סלסהסלסה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.