גבינה כחולה Gougères
גבינת Gougères הכחול יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 40 קלוריות. והוא מספק כ 24 מנות . אם יש לכם מים, גבינה דנית, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו סלט עוף באפלו בגוגרס גבינה כחולה, סלט ארוגולה עם אגסים וגוג'רי גבינה כחולה, ו עוף באפלו מרק תירס עם גבינה כחולה Gougères (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. קו גיליון מסגרת גדול עם קלף.
מערבבים את החומרים הראשונים בסיר בינוני כבד.מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, סטירינגונטיל חמאה מומסת. מערבבים בקמח; reduceheat בינוני-נמוך. מערבבים במרץ untilmixture יוצר גושי בצק גדוליםטפסים על תחתית הסיר, על 1minute.
בינתיים, מקציפים ביצים במדיומבול.
להעביר 1 כף ביצה מוכהכל קערה ומילואים.
מוסיפים 1/3 של שיירהביצים עצורים לבצק בסיר; whiskuntil משולב היטב.
מוסיפים שאריות ב 2 תוספות, ערבוב עד ביצים נקלט בצורה השלמה לאחר כל תוספת (הבצק יהיה דביק).
זרוק בצק על ידי כפית ontobaking גיליון, להרכיב על 24 אגוז-sizemounds ו מרווחים על 1 אינץ ' זה מזה.באמצעות מברשת מאפה, מברשת כל תל עםביצה שמורה, משטחת כל צמרות מחודדות.
אופים gougères עד נפוח, goldenbrown, ויבש, כ -30 דקות. לעשות קדימה: יכול להיות מורכב עד 1 שבוע קדימה.מגניב לגמרי.
מקום במכולות אטומות וחנות במקפיא. לחמם מחדש על bakingsheet בתנור 177° עד מחומם דרך, כ 5 דקות.
כדי שיהיה יותר קל להפיל את הבצק הדביק על הסדין, לרסס קלות את הכף עםנונסטיק שמן צמחי. כדי להיות בטוח שgougères הם אפויים לחלוטין, לנקב את החלק העליון של אחד עם סכין חדה קטנה. האינסייד צריך להיות חלול ויבש. אל תמעיט בערכם של הגאגרים, כפי שהם עלולים להתמוטט.
מסיבה מפוארת לא מתאימה בלי יין מבעבע. עםהמתאבנים, נסה את Cristalino ברוט RoséCava ($
מספרד. התוסס הורודהואקריספ ויבש עם טעמים ברי יפים. בנוסף, זו עסקה מדהימה.