גבינה כחולה וסלט תפוחי אדמה בייקון
גבינה כחולה וסלט תפוחי אדמה בייקון נטול גלוטן, מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 310 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-60 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך חומץ יין, גבינה, מלח ופלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. וזה די טוב. נסו סלט תפוחי אדמה גבינה כחולה בייקון, סלט תפוחי אדמה חם עם בייקון וגבינה כחולה, ו סלט תפוחי אדמה אדום בגריל עם בייקון-ויניגרט גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים קערה גדולה עם מים קרים. קו תבנית אפייה עם מגבת צלחת.
מניחים תפוחי אדמה לתוך סיר גדול לכסות עם מים מלוחים; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מכרז, על 18 עד 20 דקות.
מוסיפים שעועית ירוקה למים רותחים; blanch רק 1 דקה.
מסננים תפוחי אדמה ושעועית ירוקה; העברה לקערה של מים קרים כדי לעצור את תהליך הבישול, על 5 דקות.
הסר ממי קרח עם כפית מחוררת ומניח על תבנית אפייה מוכנה להתייבש.
חותכים תפוחי אדמה לרבעים.
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, על 10 דקות.
לנקז פרוסות בייקון מגניב על מגבות נייר; להתפורר.
להקציף חומץ, שמן זית, מיונז וחרדל יחד בקערה גדולה. מתבלים במלח ופלפל שחור.
מוסיפים תפוחי אדמה ושעועית ירוקה; מערבבים למעיל. למעלה עם בייקון, גבינה כחולה, בצל ירוק; מערבבים פעם לשלב.