גבינה במרינדה היא ללא גלוטן וצמחוני ומספק כ 16 מנות. מתאבן זה יש 170 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, פלפל טחון, פימנטו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-20 דקות. . מתכונים דומים: גבינה מותכת, גבינה מותכת, ו גבינה מותכת וזיתים.
הוראות
1
בצנצנת עם מכסה הולם הדוק, לשלב את שמן זית, חומץ יין, פימנטו, פטרוזיליה, בצל ירוק, שום, סוכר, בזיליקום, מלח ופלפל. לנער במרץ להתמזג. תניח בצד.
חותכים לרוחב לפרוסות 1/4 אינץ ' כדי ליצור ריבועים. חזור עם גבינת שמנת. מסדרים ריבועי גבינה לסירוגין בתבנית אפייה רדודה עם פרוסות עומדות על קצה. אתה יכול לארגן בשורה ארוכה אחת, או 2 שורות מקבילות בהתאם לגודל של המנה שלך.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
4
יוצקים את המרינדה מן הצנצנת על פרוסות הגבינה, מכסים ומקררים לפחות 6 שעות, או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
5
כדי לשרת, להסיר פרוסות מגש הגשה כך שהם עדיין מסודרים דפוס לסירוגין. כף חלק המרינדה תוספת על הגבינה, ומגישים עם קרקרים.
מרכיבים שתצטרך
לכריכה
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'