המתכון גבינה מתוקה Baklavan מוכן בערך 1 שעה והוא בהחלט מצוין צמחוני ומתאים לאוהבי מזון המזרח התיכון. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה ממתכונים קראפט יש 1 אוהדים. אם יש לכם סוכר, אגוזי מלך, וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו דלוק על ג'סיקה מרצ' נט על כמה שזה מתוק, אובססיבי לגבינה עם מקרוני וגבינה, פלוס בגידה, בקלאווה, ו בקלאווה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים אגוזי מלך, סוכר ותבלינים; להפריש. מקציפים גבינת שמנת, 1/4 כוס הדבש, הביצים והוניל בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
חום שנותר 1/4 כוס דבש; טפטוף מעל בקלאווה. מגניב לטמפרטורת החדר לפני חיתוך לשרת. (כדי לשרת צונן, לכסות בקלאווה עם פלסטיק לעטוף ולאחסן במקרר עד 2 ימים. לקבלת הטעם הטוב ביותר, להסיר מן המקרר על 30 דקות. לפני ההגשה.)