גבינה, עשב וגלילי פילו עגבניות מיובשות
גבינה, עשב וגלילי פילו עגבניות מיובשות דורשים בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 160 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. אם יש לך ביצה, בצק פילו, עלי טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: גבינה, עשב וגלילי פילו עגבניות מיובשות, פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, ו פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל.
הוראות
להקציף ביצה בקערה בינונית עד מקציף.
מערבבים בכל הגבינות, עגבניות, קורנית, אזובית ופלפל. כיסוי וצינה עד מוכן לשימוש, עד 1 יום.
מחסנית פילו סדינים. באמצעות סכין חדה או מזמרה, גיליונות לחתוך לחצי לאורכו, מה שהופך את שש עשרה רצועות בצק 5 עד 6 אינץ ' רחב.
מקום 1 רצועה על משטח העבודה (לשמור על רצועות שנותרו מכוסות בניילון נצמד ומגבת לחה כדי למנוע ייבוש).
מקום 1 כף גדושה מילוי גבינה במרכז הרצועה, 1 אינץ ' מ 1 קצה מאפה קצר. צורה מילוי לתוך יומן 3 אינץ ' ארוך, במקביל לקצה קצר. מקפלים קצה קצר, ואז צדדים של מאפה, מעל מילוי. המשך להפשיל, סוגר מילוי לחלוטין.
מברשת בכל רחבי עם שמן; מקום על גיליון אפייה rimmed. חזור עם רצועות פילו שנותרו ומילוי. ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.
אופים לחמניות חשופות עד מילוי מחומם דרך מאפה זהוב, כ 18 דקות.