גבינה פולנטה עם פטריות מוקפצות
גבינה פולנטה עם פטריות Sauté נטול גלוטן, וצמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 384 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פלפל, מרק ירקות, מרק ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פולנטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פולנטה לימון כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו פולנטה מצחית עם פטריות מוקפצות, פולנטה רכה עם פטריות בר מוקפצות, ו רגו פטריות עם פולנטה גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן במחבת מעל חום גבוה.
להוסיף פטריות; לטגן 4 דקות.
מוסיפים עשבי תיבול ושום; לטגן 1 דקה. מערבבים ב 1/3 מרק כוס, מיץ, ופלפל.
להביא חלב 1/2 מרק כוסות לרתיחה. מערבבים פולנטה; לבשל 4 דקות, ערבוב כל הזמן. מערבבים במחצית גבינה ו 1/4 כפית מלח. מחלקים פולנטה בין 4 מנות gratin; העליון עם גבינה נותרת. צלייה 5 דקות. למעלה כל מנה עם 1/2 פטריות כוס.