גבינת אגוז עוף עטופה בבייקון
. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. אם יש לך חצאים אגוז, גבינה, חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה טוב. מתכונים דומים: בייקון עטוף גבינה ממולא עוף, בייקון פיקנטי עטוף גבינה ממולאת עוף, ו בייקון עטוף עוף עם גבינה כחולה ופקאנים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
פרוסות עוף פאונד עד שהם אפילו בעובי ובעובי של 1/4 אינץ'.
מורחים גבינה כחולה ואגוזים על גבי כל חתיכת עוף.
מניחים 2 פרוסות בייקון זה לצד זה על משטח עבודה.
מניחים כל גליל עוף בקצה אחד של פרוסות בייקון ולגלגל בייקון סביב עוף; מאובטח עם קיסמים. חזור עם לחמניות עוף שנותרו ובייקון.
מחממים מחבת לחום בינוני-גבוה ומבשלים לחמניות עוף עטופות בבייקון במחבת החמה עד שהבייקון משחימים ופריך, 4 עד 5 דקות לכל צד.
מעבירים לחמניות עוף לתנור שחומם מראש; אופים עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז והמיצים רצים ברורים, 25 עד 35 דקות.