גבינת ברוקולי תפוחי אדמה אפויים פעמיים
גבינת ברוקולי אפויים פעמיים הוא מתכון צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו עם 6 מנות. לתוספת זו יש 348 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -16 גרם שומן למנה. תמורת 86 סנט למנה , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמנת, ברוקולי, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 45% . נסו תפוחי אדמה אפויים גבינת ברוקולי , תפוחי אדמה אפויים גבינת ברוקולי ותפוחי אדמה אפויים גבינת ברוקולי עבור מתכונים דומים.
הוראות
אופים תפוחי אדמה ב-425 מעלות למשך 45-60 דקות או עד שהם רכים.
חותכים פרוסה לאורכה מהחלק העליון של תפוחי האדמה. שולפים את העיסה ומניחים בקערה. פירה; מוסיפים שמנת חמוצה, חמאה, מלח, פלפל, בצל, ברוקולי ו-3/4 כוס גבינה. מילוי קליפות תפוחי אדמה; מעל את שארית הגבינה ומפזרים פפריקה.
אופים בחום של 425 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שהם מתחממים.