קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

גבינת ברוקולי תפוחי אדמה אפויים פעמיים

גבינת ברוקולי תפוחי אדמה אפויים פעמיים
גבינת ברוקולי אפויים פעמיים הוא מתכון צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו עם 6 מנות. לתוספת זו יש 348 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -16 גרם שומן למנה. תמורת 86 סנט למנה , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמנת, ברוקולי, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 45% . נסו תפוחי אדמה אפויים גבינת ברוקולי , תפוחי אדמה אפויים גבינת ברוקולי ותפוחי אדמה אפויים גבינת ברוקולי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
אופים תפוחי אדמה ב-425 מעלות למשך 45-60 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים פרוסה לאורכה מהחלק העליון של תפוחי האדמה. שולפים את העיסה ומניחים בקערה. פירה; מוסיפים שמנת חמוצה, חמאה, מלח, פלפל, בצל, ברוקולי ו-3/4 כוס גבינה. מילוי קליפות תפוחי אדמה; מעל את שארית הגבינה ומפזרים פפריקה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
אופים בחום של 425 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שהם מתחממים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה