קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

גבינת ברוקולי תפוחי אדמה אפויים פעמיים

גבינת ברוקולי תפוחי אדמה אפויים פעמיים
גבינת ברוקולי אפויים פעמיים הוא מתכון צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו עם 6 מנות. לתוספת זו יש 348 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -16 גרם שומן למנה. תמורת 86 סנט למנה , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמנת, ברוקולי, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 45% . נסו תפוחי אדמה אפויים גבינת ברוקולי , תפוחי אדמה אפויים גבינת ברוקולי ותפוחי אדמה אפויים גבינת ברוקולי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
אופים תפוחי אדמה ב-425 מעלות למשך 45-60 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
חותכים פרוסה לאורכה מהחלק העליון של תפוחי האדמה. שולפים את העיסה ומניחים בקערה. פירה; מוסיפים שמנת חמוצה, חמאה, מלח, פלפל, בצל, ברוקולי ו-3/4 כוס גבינה. מילוי קליפות תפוחי אדמה; מעל את שארית הגבינה ומפזרים פפריקה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
אופים בחום של 425 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שהם מתחממים.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד