גבינת טופו
גבינת טופו היא ללא גלוטן וטבעוני מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 371 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך aka מיסו, סאקי, לחסום טופו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טופו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה טופו כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 48 שעות. נסו טופו מקרוני וגבינה, מקרוני וגבינה צ'דר מעושן עם ברביקיו טופו אפוי, ו טופו עשבי תיבול איטלקי אפוי + איך ללחוץ טופו כמו אלוף (מתכונים דומים).
הוראות
שעתיים לפני שאתם מתכננים להשרות טופו, הקש בלוק של טופו על ידי גלישת מגבת נקייה סביב טופו.
מקום משקל, כגון מחבת מלאה במים, על גבי טופו ולתת ניקוז נוזלי במשך שעתיים. צעד זה עשוי להיעשות גם בן לילה.
שים מיסו, סאקה, ומירין בסיר קטן.
מניחים על חום בינוני ומבשלים, ערבוב, עד בועות קטנות מופיעות על פני השטח, על 2 דקות.
לעטוף טופו בשכבה כפולה של cheesecloth. בכוס, אמייל, או מיכל פלסטיק, להפיץ חצי אחד מרינדה מיסו על החלק התחתון של מיכל לתוך שטח מרובע 6 אינץ'.
מקום עטוף טופו על המרינדה לכסות עם שאר המרינדה. מכסים מיכל בחוזקה ומקררים במשך לפחות 12 שעות ועד 2 ימים. או להגדיר בטמפרטורת החדר מגניב לפחות 8 שעות ועד 1 יום.
כדי לשרת unwrap טופו לחתוך לפרוסות. שאריות של גבינת טופו ניתן בקירור במשך 4 עד 5 ימים.