קושימומחה
מוכן ב48 שעות
מנות1
ציון בריאות7
מגזין

גבינת טופו

גבינת טופו
גבינת טופו היא ללא גלוטן וטבעוני מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 371 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך aka מיסו, סאקי, לחסום טופו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טופו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה טופו כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 48 שעות. נסו טופו מקרוני וגבינה, מקרוני וגבינה צ'דר מעושן עם ברביקיו טופו אפוי, ו טופו עשבי תיבול איטלקי אפוי + איך ללחוץ טופו כמו אלוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
שעתיים לפני שאתם מתכננים להשרות טופו, הקש בלוק של טופו על ידי גלישת מגבת נקייה סביב טופו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
2
מקום משקל, כגון מחבת מלאה במים, על גבי טופו ולתת ניקוז נוזלי במשך שעתיים. צעד זה עשוי להיעשות גם בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
שים מיסו, סאקה, ומירין בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מיסומיסו
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מניחים על חום בינוני ומבשלים, ערבוב, עד בועות קטנות מופיעות על פני השטח, על 2 דקות.
5
הסר מהחום ולתת מגניב.
6
לעטוף טופו בשכבה כפולה של cheesecloth. בכוס, אמייל, או מיכל פלסטיק, להפיץ חצי אחד מרינדה מיסו על החלק התחתון של מיכל לתוך שטח מרובע 6 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
מיסומיסו
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
7
מקום עטוף טופו על המרינדה לכסות עם שאר המרינדה. מכסים מיכל בחוזקה ומקררים במשך לפחות 12 שעות ועד 2 ימים. או להגדיר בטמפרטורת החדר מגניב לפחות 8 שעות ועד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
8
כדי לשרת unwrap טופו לחתוך לפרוסות. שאריות של גבינת טופו ניתן בקירור במשך 4 עד 5 ימים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום