גבינת מק אנד אפויה טעימה
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם חושקים באוכל אמריקאי. נסו להכין גבינת מק אן אפויה טעימה בבית. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למנה העיקרית הזו יש 460 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 12. 441 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם קמח, חלב, חלמון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 44%. הציון הזה די טוב. מק אנד צ'יז אפוי קל יותר המכונה מק אנד צ' יז צמחוני מוסתר, פנקו דלעת קרושה וגבינת עיזים מק וגבינה אפויים, ו מק וגבינה אפויים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' בנייר אפייה.
הביאו סיר מים גדול לרתיחה. מבשלים מקרוני מרפק במים הרותחים, מערבבים מדי פעם עד שהם כמעט מבושלים ומוצקים לנגיסה, בערך 7 דקות.
מסננים ומעבירים לקערה גדולה.
מפזרים מקרוני עם 1/2 כפית מלח ומערבבים 1/2 כוס חמאה לפסטה.
מערבבים 1/4 כוס חמאה, שמנת חמוצה, גבינת שמנת, גבינת צ ' דר חדה וחלמון ביצה יחד בקערה. מערבבים קמח, 1/2 כפית מלח, פלפל קאיין וחלב לתערובת השמנת החמוצה.
מורחים 1/4 כוס רוטב שמנת חמוצה על תחתית תבנית האפייה המוכנה. מערבבים את רוטב השמנת החמוצה שנותרה למקרוני.
יוצקים מקרוני לתבנית אפייה על גבי שכבת הרוטב; מפזרים גבינת צ ' דר עדינה על התבשיל.
אופים בתנור שחומם מראש עד לחימום ותוספת הגבינה נמסה, כ -15 דקות.
יין מומלץ: Lambrusco, ריזלינג, Chenin Blanc
ניתן לשלב מקרוני וגבינה עם למברוסקו, ריזלינג ושנין בלאן. עם מק וגבינה עשירים וגבינים תרצו לנקות את החיך במשהו פריך וחומצי. אנו ממליצים על שנין בלאן, ריזלינג או למברוסקו יבש אם יש לך מצב רוח לאדום. אתה יכול לנסות אלפרדו ברטולני רוז למברוסקו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-13 דולר לבקבוק.
![אלפרדו ברטולני רוז למברוסקו]()
אלפרדו ברטולני רוז למברוסקו
למברוסקו יבש עם צבע דובדבן אדום בהיר. עדין ועדין, יש לו ניחוח ריחני ושילוב נפלא של פירות וחומציות. המאפיינים שלו הופכים את היין הזה למתאים למתחילים, כמו גם למנות ראשונות ושניות.