קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסופרבול
מגזין

גבינת עזים טריה ומטבל שאלוט פריך

גבינת עזים טריה ומטבל שאלוט פריך
צריך מתאבן צמחוני? גבינת עיזים טריה ומטבל שאלוט פריך יכולים להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 311 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך שאלוט, פטרוזיליה שטוחה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קישואים וגבינת עיזים עם נענע טרי, צנוברים ופרושוטו פריך, שאלוט טאטין עם גבינת עיזים, ו טוסט גבינת עיזים ושאלות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בסיר בינוני, להביא את שאלוט ושמן לרתיחה. מבשלים מעל חום נמוך בינוני, ערבוב, עד שאלוט הם זהב עמוק, על 18 דקות. מסננים את שאלוט, ולאחר מכן לנקז על מגבות נייר ולתת מגניב. שמור את שמן השאלוט.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
בינתיים, לצחצח את הצד הגס של הפיטות עם חלק משמן שאלות ולסדר על גיליונות אפייה, צד משומן למעלה. שמור את השמן שנותר לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מפזרים את הפיטות עם מלח קאיין ואופים במשך 10 דקות, או עד זהב פריך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בואו מגניב, ואז לשבור לחתיכות גדולות.
6
במעבד מזון, מחית את גבינת העזים עם שמנת חמוצה וחלב. העונה עם מלח קאיין; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
מעבירים לקערה. מערבבים בשלושה רבעים של שאלוט והפטרוזיליה. למעלה עם שאלוט הנותרים ומגישים עם צ ' יפס פיתה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
צ ' יפסצ ' יפס
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
הפוך קדימה: שאלוט פריך ופיתות ניתן לאחסן במיכלים אטומים במשך 3 ימים; תערובת גבינת עיזים יכול להיות בקירור במשך 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת