גבינת עזים טריה ומטבל שאלוט פריך
צריך מתאבן צמחוני? גבינת עיזים טריה ומטבל שאלוט פריך יכולים להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 311 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך שאלוט, פטרוזיליה שטוחה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קישואים וגבינת עיזים עם נענע טרי, צנוברים ופרושוטו פריך, שאלוט טאטין עם גבינת עיזים, ו טוסט גבינת עיזים ושאלות (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, להביא את שאלוט ושמן לרתיחה. מבשלים מעל חום נמוך בינוני, ערבוב, עד שאלוט הם זהב עמוק, על 18 דקות. מסננים את שאלוט, ולאחר מכן לנקז על מגבות נייר ולתת מגניב. שמור את שמן השאלוט.
בינתיים, לצחצח את הצד הגס של הפיטות עם חלק משמן שאלות ולסדר על גיליונות אפייה, צד משומן למעלה. שמור את השמן שנותר לשימוש נוסף.
מפזרים את הפיטות עם מלח קאיין ואופים במשך 10 דקות, או עד זהב פריך.
בואו מגניב, ואז לשבור לחתיכות גדולות.
במעבד מזון, מחית את גבינת העזים עם שמנת חמוצה וחלב. העונה עם מלח קאיין; תהליך עד חלקה.
מעבירים לקערה. מערבבים בשלושה רבעים של שאלוט והפטרוזיליה. למעלה עם שאלוט הנותרים ומגישים עם צ ' יפס פיתה.
הפוך קדימה: שאלוט פריך ופיתות ניתן לאחסן במיכלים אטומים במשך 3 ימים; תערובת גבינת עיזים יכול להיות בקירור במשך 3 ימים.