קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסופרבול
מגזין

גבינת עזים טריה ומטבל שאלוט פריך

גבינת עזים טריה ומטבל שאלוט פריך
צריך מתאבן צמחוני? גבינת עיזים טריה ומטבל שאלוט פריך יכולים להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 311 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך שאלוט, פטרוזיליה שטוחה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קישואים וגבינת עיזים עם נענע טרי, צנוברים ופרושוטו פריך, שאלוט טאטין עם גבינת עיזים, ו טוסט גבינת עיזים ושאלות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בסיר בינוני, להביא את שאלוט ושמן לרתיחה. מבשלים מעל חום נמוך בינוני, ערבוב, עד שאלוט הם זהב עמוק, על 18 דקות. מסננים את שאלוט, ולאחר מכן לנקז על מגבות נייר ולתת מגניב. שמור את שמן השאלוט.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
בינתיים, לצחצח את הצד הגס של הפיטות עם חלק משמן שאלות ולסדר על גיליונות אפייה, צד משומן למעלה. שמור את השמן שנותר לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
מפזרים את הפיטות עם מלח קאיין ואופים במשך 10 דקות, או עד זהב פריך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
בואו מגניב, ואז לשבור לחתיכות גדולות.
6
במעבד מזון, מחית את גבינת העזים עם שמנת חמוצה וחלב. העונה עם מלח קאיין; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
7
מעבירים לקערה. מערבבים בשלושה רבעים של שאלוט והפטרוזיליה. למעלה עם שאלוט הנותרים ומגישים עם צ ' יפס פיתה.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
צ ' יפסצ ' יפס
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
הפוך קדימה: שאלוט פריך ופיתות ניתן לאחסן במיכלים אטומים במשך 3 ימים; תערובת גבינת עיזים יכול להיות בקירור במשך 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת