גבינת עיזים ועלי רדיצ'יו ממולאים עשבי תיבול
עלי רדיצ'יו ממולאים בגבינת עיזים ועשבים דורשים כ 4 שעות ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 88 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שום, שמן זית, גבינת עיזים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר. עם כפית ציון 32%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: עלי ענבים ממולאים בגבינת עיזים, עלי גפן ממולאים בגבינת עיזים ותאנים, ו עלי ענבים בגריל ממולאים בנקניק וגבינת עיזים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
בסיר קטן מחממים את שמן הזית על אש בינונית עד שמדחום מטוגן עמוק רושם 300 מעלות צלזיוס.
מסירים מהאש ומניחים להתקרר למשך 5 דקות.
שלב את השום, הפטרוזיליה, הבזיליקום, הטימין והבצל הירוק בקערת זכוכית קטנה ועמידה בחום. שופכים בזהירות את השמן החם על תערובת העשבים,
כף שכבה דקה מתערובת העשבים בתחתית תבנית אפייה מזכוכית מרובעת בגודל 8 על 8 אינץ'. מסדרים מעל את פרוסות גבינת העיזים בשכבה אחת. כף את תערובת העשבים שנותרה באופן שווה מעל גבי גבינת העיזים. מכסים את תבנית האפייה בניילון ומכניסים למקרר למשך 4 שעות לפחות או למשך הלילה.
מניחים את עלי הרדיצ ' יו על מגש הגשה, מניחים בזהירות פרוסת גבינת עזים במרינדה בכל עלה.
מזלפים תערובת עשבים נוספת ומגישים.