גבינת עיזים טרייה ופיצה פרושוטו
גבינת עיזים טרייה ופיצה פרושוטו עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה עיקרית זו כוללת 1441 קלוריות, 64 גרם חלבון, ו 67 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו בזיליקום, גבינת עיזים גס, רוטב מרינדה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 52%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: תאנה, פרושוטו, ופיצה גבינת עיזים, פרושוטו ופיצה גבינת עיזים, ו פטוצ'יני טרי עם תאנים, פרושוטו וגבינת עיזים.
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות פ.מרפדים תבנית פיצה או תבנית בנייר כסף ומניחים את קרום הפיצה מעל.
מורחים את הרוטב באופן שווה על הקרום.
מפזרים את המוצרלה ומשאירים גבול בגודל 1 אינץ ' סביב הקצה.
אופים עד שהגבינה נמסה, כ -10 דקות.
מוציאים את הפיצה מהתנור ומעליהם את הפרושוטו וגבינת העיזים.
אופים עד שהפרושוטו מעט פריך, כ -4 דקות נוספות.
חותכים את הפיצה ל 6 פרוסות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. רודאנו ויגנה ויאקוסטה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![רודאנו ויגנה ויאקוסטה קיאנטי קלאסיקו]()
רודאנו ויגנה ויאקוסטה קיאנטי קלאסיקו
ריכוז עמוק של טעמים סנגיוביים של דובדבן קלאסי, אדמה ורמז של אגוזי פיסטוק מעושנים. מיוצר עם 100% סנג ' ובזה.