גבינת עיזים עם קומפוט לימון-תאנה
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם סוכר חום, מיץ לימון, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו דבש טימין מוקצף גבינת עיזים ועקיצות תאנה, גבינת עיזים קרוסטיני עם קומפוט תאנה, ו קומפוט דובדבן על גבי גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין קומפוט, לשלב הראשון 7 מרכיבים בסיר בינוני. מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות, ערבוב מדי פעם. מבשלים, חשופים, עד התערובת מפחיתה כ 1 כוס (כ 30 דקות).
מניחים תערובת תאנה במעבד מזון; דופק 5 פעמים או עד קצוץ דק.
מניחים בקערה קטנה; מכסים ומקררים.
כדי להכין עוגות, מחממים תנור ל 35
סידור פגזי פילו בשכבה אחת על מחבת ג ' לי רול.
שלב גבינות בקערה בינונית; הכה עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה.
הוסף ביצה לבן; לנצח היטב.
מערבבים סוכר, קמח ומלח; מוסיפים לתערובת גבינה, מכים היטב.
כפית על 1 1/2 כפית תערובת גבינה לתוך כל פגז פילו.
אופים ב 350 במשך 15 דקות או עד השחמה קלה. מגניב על מתלה תיל. למעלה כל טארט עם כ 1 1/2 כפיות קומפוט.