טוסט צרפתי אגס-מסקרפונה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים,אז נסו טוסט צרפתי אגס-מסקרפונה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 489 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. מתכון זה מ טעם הבית דורש אגסים, ביצים, תמצית ונילן וסירופ מייפל. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 33%, וזה די רע. טוסט צרפתי עם צ'אטני אגס ומסקרפונה, טוסט צרפתי הוואי עם אננס ומסקרפונה, ו ברי ומסקרפונה טוסט צרפתי בן לילה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בסיר קטן מבשלים אגסים בכף חמאה 1 על אש בינונית במשך 2-3 דקות או סתם עד שהם רכים.
מסירים מהאש; מצננים לחלוטין.
בקערה קטנה, היכו גבינה. מערבבים פנימה את הסוכר, הג ' ינג ' ר, 1/8 כפית הקינמון והאגסים.
חותכים כיס בצד של כל פרוסת לחם. ממלאים בזהירות כל כיס בכ - 1/4 כוס תערובת אגסים.
בקערה רדודה מקציפים את הביצים, החלב, הווניל ושאר הקינמון. טובלים בזהירות את שני צידי הלחם בתערובת ביצים (נזהרים לא לסחוט את המילוי).
במחבת גדולה ממיסים את יתרת החמאה על אש בינונית. מבשלים לחם ממולא משני הצדדים עד להזהבה.
מגישים עם סירופ אם רוצים.