גבינת צ'אטני דובדבן
מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 134 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו חצאי פקאן, סוכר חום, צ'אטני דובדבנים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: טורט גבינה דובדבן, גבינת עיזים ואפרסק צ'אטני פאף בצק Poptarts, ו Choc-cherry פאדג'טורט עם סורבה דובדבן.
הוראות
מניחים מסננת במדד זכוכית 2 ליטר או קערה בינונית. מסננת קו עם 4 שכבות של cheesecloth, המאפשר cheesecloth להאריך על קצוות חיצוניים. יוגורט כפית לתוך המסננת. מכסים באופן רופף עם ניילון נצמד; מקררים במשך 12 שעות. גבינת יוגורט כפית לתוך קערה; להשליך נוזל. מכסים ומקררים.
מניחים את גבינת היוגורט וגבינת שמנת בקערה בינונית; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה.
מוסיפים סוכר, תחליף ביצה, מיץ ומלח; לנצח עד בשילוב.
יוצקים תערובת גבינה לתוך מחבת springform 6 אינץ ' מצופה ספריי בישול. לעטוף את החלק התחתון ואת הצדדים של מחבת עם נייר.
מניחים מחבת בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ'; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 325 במשך 30 דקות או עד מרכז טורט בקושי זז כאשר פאן הוא נגע.
הסר טורט מהתנור; להפעיל סכין סביב הקצה החיצוני. מגניב לטמפרטורת החדר. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות. כפית צ ' אטני דובדבן מעל טורט מקורר; לסדר חצאי פקאן מעל.