קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

חזה בקר חמוץ מתוק

חזה בקר חמוץ מתוק
חזה חמוץ מתוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 49 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 549 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו רוטב צ'ילי בבקבוק, עלה דפנה, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 67%. נסו חזה בקר חמוץ מתוק, חזה בקר חמוץ מתוק, ו חזה בקר חמוץ-מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מחממים שמן צמחי בתנור הולנדי גדול או במחבת קלייה כבדה על חום בינוני-גבוה; פט בריסקט יבש עם מגבות נייר. לשפשף בשר עם שום ופלפל שחור סדוק ומניחים לתוך השמן החם. חזה בקר חום משני הצדדים, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
3
הסר בריסקט ולהניח בצד.
4
להפחית את החום בינוני ומבשלים ומערבבים בצל עד השחמה מאוד, על 10 דקות; מערבבים מרק בשר ויין אדום לתוך התנור ההולנדי. לגרד את כל חתיכות חומות ולהביא את התערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
5
מערבבים רוטב צ ' ילי, סוכר חום, חומץ סיידר, עלה דפנה לתערובת היין האדום; מניחים בריסקט ברוטב. רוטב כפית על הבשר ולכסות את התנור ההולנדי.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, פרוס ל-4 עד 5 פרוסות עגולות1 בצל מתוק גדול, פרוס ל-4 עד 5 פרוסות עגולות
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
6
אופים בתנור שחומם מראש עד העטין הוא מכרז, 2 עד 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
תן לבריסקט להתקרר במחבת.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
הסר בריסקט, לחתוך את הבשר, ולהחזיר את הפרוסות למחבת.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
חזור לתנור ואפה עד שהרוטב מבעבע, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור