גבינת קולי-מקרוני
גבינת קולי-מקרוני עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 571 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך חרדל מלא, עגבניות, קרם פרש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. וזה נהדר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו גבינת קאולי-מקרוני של צ'יט, מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, ו מרק גבינת קולי ברוקולי.
הוראות
להביא מחבת גדולה של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את הפסטה, מערבבים היטב, מחזירים לרתיחה ואז מבשלים, נחשפים, במשך כמה דקות. עצה בפרחי הכרובית, להחזיר לרתיחה שוב ומבשלים עוד 8-10 דקות עד שגם הפסטה והכרובית הם רכים אבל עדיין המשרד לנשוך.
לנקז היטב. מחממים גריל חם.
מוסיף את frache קרם, חרדל וכל אבל קומץ טוב של הגבינה למחבת הפסטה. מערבבים על אש נמוכה עד הגבינה רק מתחיל להמיס. הפוך את הפסטה והכרובית לרוטב הגבינה ומערבבים בעדינות יחד. מתבלים ומעבירים לצלחת חסינת אש.
לפזר את העגבניות על החלק העליון ואחריו שאר הגבינה וכמה פלפל. גריל במשך כ 5 דקות עד השחמה מבעבע.