קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

גבינת שמנת מלאה עוגת קפה

גבינת שמנת מלאה עוגת קפה
צריך ארוחת בוקר צמחונית? גבינת שמנת מלאה עוגת קפה יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 30 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 101 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב, ביצה, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו עוגת קפה ממולאת בגבינת שמנת, גבינת שמנת מלאה עוגת קפה (אור), ו עוגת קינמון ממולאת בקרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את השמרים והמים בקערה קטנה ולתת לשבת עד שהוא מתחיל קצף.בינתיים, לשים את השמנת החמוצה, חמאה, ביצה, מלח וסוכר בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
2
מוסיפים את הקמח ואת תערובת השמרים ומערבבים כדי להפוך את הבצק הרך. מכסים בניילון נצמד וצוננים במשך כ-8 שעות.Punch למטה את הבצק (זה כנראה לא נראה עלה הרבה) ולחלק אותו לשני חלקים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
אגרוףאגרוף
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
מרדדים כל חלק לתוך מלבן 12-x 8-inch, ולהפיץ כל מלבן לאורכו עם חצי מילוי גבינת שמנת, משאיר גבול 1-inch סביב הקצוות. בזהירות להפשיל, החל בצד ארוך; לחץ על התפר, לקפל מסתיים תחת לאטום.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
מקום, צד התפר למטה, על קלף מרופד או משומן אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
חותכים 6 במרווחים שווים " X " של על פני כל כיכר; כיסוי (אני ממליץ באופן רופף אם בכלל) ולתת לעלות במקום חם (85°), ללא טיוטות, על 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.
6
אופים ב 375° במשך כ 20 דקות או עד השחמה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מערבבים את כל מרכיבי הדובדבן יחד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
2
שים את הדובדבן בשקית במקפיא או שקית מאפה. כאשר כיכרות הם מגניבים, לחתוך את קצה שקית הדובדבן ולטפטף אותו על פני הכיכרות.
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
3
בואו להגדיר.