גבינת שמנת עוגיות חג המולד
גבינת שמנת עוגיות חג המולד הוא צמחוני ומספק כ 60 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 96 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לך גבישי סוכר, גבינת שמנת, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . עם כפית ציון של 8%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגיות חג המולד: עוגיות חג מולד נורווגיות, שזיף מתובל גזר לשמר סהרונים וכתום שוקולד, עוגות גבינת שמנת חג המולד, ו עוגת קרם גבינת חג המולד.
הוראות
שמנת יחד את החמאה וגבינת שמנת.
להוסיף סוכר ווניל; לנצח עד אור ורך.
מערבבים את הקמח והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת, מכים עד מעורבב היטב. מערבבים פקאנים קצוצים. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים למשך 15 דקות.
על ארבעה גיליונות של רדיד אלומיניום, בצק צורה לארבעה 6 לחמניות אינץ', 1 1/2 אינץ ' בקוטר. לעטוף כל גליל בחוזקה בנייר כסף ומקרר לאורך הלילה.
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גליונות עוגיות קו עם נייר כסף.
הסר לחמניות של בצק מהמקרר אחד בכל פעם. מעיל כל גליל עם גבישי סוכר אדומים או ירוקים; לחתוך בצק לפרוסות 1/4 אינץ'.
מניחים על יריעות עוגיות מוכנות; מעל כל עוגייה עם חצי פקאן.
אופים במשך 15 עד 18 דקות או עד בתחתית העוגיה הוא השחמה קלה כאשר הרים.