קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גברים Gingercake - שולחן המרכזי

גברים Gingercake - שולחן המרכזי
Gingercake גברים - קישוט שולחן המרכזי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 844 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם סודה לשתיה, מלח כשר, סירופ מייפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Tablescape מרכז חתיכת מיני עוגות שלוש דרכים, מרכז לואאו, ו עוגת היום המרכזי (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: 8 (8-אונקיה) צנצנות ריבה, עם מכסים 8 חתיכות יוטה לחתוך חוט מעגלים 4-אינץ או רפיה בצבע טבעי
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
2
מחממים את התנור ל-350 מעלות F. מרססים תבנית של 12 על 17 אינץ ' עם ספריי בישול לא-מקל ומצמידים אותה בנייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
בקערה גדולה לנפות יחד את הקמח, אבקת קקאו, תבלין פשטידת דלעת, סודה לשתיה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
בקערה אחרת, עם מערבל יד להכות יחד את החמאה, וסוכר עד משולב היטב ומעט רך.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מוסיפים את המולסה, ואת הביצים, 1 בכל פעם עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
(קיבלר)(קיבלר)
6
מוסיפים את החומרים יבשים מנופה לתוך חמאה וביצים בשלישים, לסירוגין עם החלב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(קיבלר)(קיבלר)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
7
לערבב, רק עד בשילוב, אבל לא מעל לנצח.
8
מורחים את התערובת בשכבה זוגית לתוך מחבת גיליון מוכן להחליק את החלק העליון עם מרית סט כבוי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
אופים, מסובבים את המחבת באמצע, עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, כ -15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
הסר את המחבת מהתנור ולתת להתקרר במשך 10 דקות לפני הפיכת המחבת על מתלה קירור כדי unmold. לקלף את נייר הקלף להתקרר לחלוטין. להפוך את העוגה על קרש חיתוך, באמצעות חותך עוגיות איש זנגביל, לגזור צורות מן העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
סוכריות דקורטורסוכריות דקורטור
קרש חיתוךקרש חיתוך
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
הצג את הגברים gingercake, עומד על מעמד עוגה, עם צנצנת של קרם מייפל במרכז כדי להיות בטוח שהם נשארים עומדים.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
12
בקערה גדולה, עם מערבל יד להכות יחד את קרם המרשמלו, וסירופ מייפל עד בשילוב טוב. מחלקים את התערובת בין הצנצנות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנותחטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנות
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
13
להניח חתיכת יוטה על החלק העליון של כל צנצנת מאובטח עם חתיכת חוט או רפיה. אם משתמשים עבור סמן מקום, לכתוב את שמו של האורח על תג וחוט אותו דרך החוט לפני קשירת.
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה, מרוכךחמאה, מרוכך596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש3קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה0(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה2בצל צהוב בינוני, קצוץחטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנותחטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנות1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'