גולאש בקר הונגרי
גולש בשר הונגרי יכול להיות רק מזרח אירופה מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 691 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 44% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 דיאטה. ו 9 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם בצל וידאלי, שמן קנולן, גזר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הפפריקה ההונגרית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 92%. הציון הזה אדיר. נסו גולאש בקר הונגרי, גולאש בקר הונגרי, ו גולאש בקר הונגרי (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
אטריות ביצים חמאה או לחם מחיטה מלאה, להגשה
מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבצלים ומקפיצים עד שהם רכים, כ -6 דקות.
מוסיפים את השום ומעט מלח ופלפל ומקפיצים עד לריחני, בערך 1 דקה. מנמיכים את האש (כדי שהפפריקה לא תישרף ותיתן טעם מר או מרקם גרגירי במנה האחרונה) ומערבבים פנימה את הפפריקה.
מפזרים את הבקר מכל הצדדים במלח ופלפל. מחזירים את הסיר לאש בינונית-גבוהה, ומוסיפים לסיר את קוביות הבקר, הופכים לכיסוי הבקר בתערובת הפפריקה-בצל, ומבשלים עד להשחמה, כ -6 דקות.
מוסיפים 2 כוסות מים קרים, מכסים במכסה, מפחיתים את החום לבינוני ומבשלים במשך 45 דקות.
מסירים את המכסה ומוסיפים את תפוחי האדמה, הגזר, העגבניות והפלפלים הירוקים, מכסים ומבשלים עד שהבשר רך, כ -30 דקות נוספות, תוך ערבוב מדי פעם. התאימו לפי הטעם במלח ופלפל.
מגישים עם אטריות חמאה או עם לחם מלא כדי לספוג את המיצים.