קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות56
מגזין

גולאש בקר הונגרי

גולאש בקר הונגרי
גולש בשר הונגרי יכול להיות רק מזרח אירופה מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 691 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 44% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 דיאטה. ו 9 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם בצל וידאלי, שמן קנולן, גזר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הפפריקה ההונגרית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 92%. הציון הזה אדיר. נסו גולאש בקר הונגרי, גולאש בקר הונגרי, ו גולאש בקר הונגרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
אטריות ביצים חמאה או לחם מחיטה מלאה, להגשה
מרכיבים שתצטרך
לחם מחיטה מלאהלחם מחיטה מלאה
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
3
מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
4
מוסיפים את הבצלים ומקפיצים עד שהם רכים, כ -6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים את השום ומעט מלח ופלפל ומקפיצים עד לריחני, בערך 1 דקה. מנמיכים את האש (כדי שהפפריקה לא תישרף ותיתן טעם מר או מרקם גרגירי במנה האחרונה) ומערבבים פנימה את הפפריקה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6
מפזרים את הבקר מכל הצדדים במלח ופלפל. מחזירים את הסיר לאש בינונית-גבוהה, ומוסיפים לסיר את קוביות הבקר, הופכים לכיסוי הבקר בתערובת הפפריקה-בצל, ומבשלים עד להשחמה, כ -6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מוסיפים 2 כוסות מים קרים, מכסים במכסה, מפחיתים את החום לבינוני ומבשלים במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
8
מסירים את המכסה ומוסיפים את תפוחי האדמה, הגזר, העגבניות והפלפלים הירוקים, מכסים ומבשלים עד שהבשר רך, כ -30 דקות נוספות, תוך ערבוב מדי פעם. התאימו לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
9
מגישים עם אטריות חמאה או עם לחם מלא כדי לספוג את המיצים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה