גולש אני
אם יש לכם מלח שום, פלפל טחון, מרק עגבניות מרוכז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: גולאש סיר אחד, גולש הטוב ביותר אי פעם, ו גולש.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
במחבת גדולה, מעל חום בינוני, מחממים את הבשר הטחון ואת הבצל יחד.
מוסיפים מלח, פלפל ומלח שום לפי הטעם.
מערבבים את התירס, שעועית כליות, ומרק עגבניות. מערבבים את האטריות ביצים מבושלות ומערבבים היטב.