גומבו ז'הרבס
אם יש לך תרד תינוק, בשר חזיר, חומץ סיידר בתוספת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. נסו מרק גמביה ירוק (gumbo z ' herbes), Gumbo z ' herbes, ו Gumbo z ' herbes (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 2 ליטרים של מים לרתיחה בסיר כבד 6-8 ליטר רחב.
מוסיפים כרוב ומבשלים, מכוסה, עד מכרז, על 10 דקות.
להעביר כרוב עם מלקחיים למסננת שומר נוזל בישול, ולאחר מכן להוסיף חצי חרדל, לפת, ירקות סלק לבישול נוזלי. מבשלים נחשפו, 5 דקות.
מעבירים ירקות עם מלקחיים למסננת עם כרוב, ואז מבשלים את שאר הירוקים באותו אופן ומעבירים למסננת. כאשר הירוקים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, דק קוצצים.
מוסיפים קותלי חזיר לנוזל בישול (נוזל לא יכסה אותם לחלוטין) ומבשלים, מכוסה, 1 שעה.
העברה עם מלקחיים ללוח חיתוך כדי להתקרר.
להעביר מרק חזיר לקערה, הוספת מים במידת הצורך למדוד 5 כוסות נוזל. להיפטר עור, עצמות, שומן דק קוצצים בשר חזיר.
מבשלים בצל ושום בחמאה בסיר מעל חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב, על 5 דקות.
מוסיפים קמח ומבשלים, ערבוב, 3 דקות.
מוסיפים מרק בשר חזיר בזרם איטי, תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים ירקות קצוצים, בשר חזיר, טימין, צ ' ילה טחון ומבשלים, חשופים, עד שהירוקים רכים, כ -8 דקות.
בהדרגה להוסיף תרד, ערבוב עד נבול. מערבבים פטרוזיליה, חומץ, ומלח.
מגישים עם רוטב חריף וחומץ נוסף אם תרצה.
מרק גמביה (ללא תרד, פטרוזיליה, חומץ ומלח) יכול להתבצע 2 ימים קדימה. מגניב, חשוף, ואז רגוע, מכוסה. לחמם לפני הוספת מרכיבים שנותרו.
יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן
Cajun עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות D ' Alfonso-Curran אלברינו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
![D ' Alfonso-Curran Albarino]()
D ' Alfonso-Curran Albarino
הערות חיך נקי אקספרסיבי, זני לבן ספרדי זה מציג אגס בשל, מלון יערה עם רמזים של מרציפן וקינמון. מבנה יפה עם מרקם עשיר tannin של המשרד, זה Albariño הוא מאוזן לחלוטין למרות גימור ארוך, פריך שלה. זוג עם צדפות, סרטנים טריים או סרטנים, צדפות מאודות, דגים בגריל, סלק & סלט בוראטה, ריזוטו, סושי וסביצ ' ה.